Looking For Anything Specific?

Son Depremler Kastamonu : Son Dakika Kastamonu Da Deprem Mi Oldu 12 Subat Kastamonu Da Deprem Ne Zaman Oldu Deprem Mi Oldu Karamikmolla Da Deprem Mi Oldu Haberler / En son kastamonu deprem haberleri anında burada.

Son Depremler Kastamonu : Son Dakika Kastamonu Da Deprem Mi Oldu 12 Subat Kastamonu Da Deprem Ne Zaman Oldu Deprem Mi Oldu Karamikmolla Da Deprem Mi Oldu Haberler / En son kastamonu deprem haberleri anında burada.. Kandilli rasathanesi meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7, derinliğini ise 1.5 kilometre olarak kaydetti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) yapılan açıklamaya göre, kastamonu'nun merkez i̇lçesinde saat 06.37'de richter ölçeğine göre. Afad verilerine göre merkez üssü. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, saat 23:44'te katamonu. Kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, kastamonu merkez'de saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde ve 6.

Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. Depremle ilgili kastamonu belediyesi'nin twitter adresinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi kastamonu valisi avni çakır, dha muhabirine açıklama yaptı. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Haber merkezi 13 mayıs 2018, 14:00 son güncelleme: Kastamonu i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

Deprem Mi Oldu Kastamonu Karamikmolla Da Deprem Kandilli Ve Afad Son Depremler Gunun Haberleri
Deprem Mi Oldu Kastamonu Karamikmolla Da Deprem Kandilli Ve Afad Son Depremler Gunun Haberleri from i2.cnnturk.com
Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) yapılan açıklamaya göre, kastamonu'nun merkez i̇lçesinde saat 06.37'de richter ölçeğine göre. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Kastamonu merkezde bu sabah 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aşağıda,kastamonu'da meydana gelen son deprem ile ilgili detaylara ulaşabilir gelen son dakika haberine göre sabah erken saatlerde kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın son dakika açıklamasına göre;

Sarsıntı hisseden kişiler deprem mi oldu? sorusunun.

Kastamonu ili ve çevresinde son 30 günde meydana gelen deprem bilgileri. Kastamonu'nun tosya ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu valisi avni çakır, sabah saatlerinde il genelinde hissedilen bir depremin meydana geldiğini söyledi. Kastamonu merkezde meydana gelen deprem yerin 6.95 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin merkez üssü kastamonu merkez karamolla köyü. Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Vali çakır, şu ana kadar. Son dakika depremler listesi 12 şubat cuma günü kastamonu'da meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin ardından merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, kastamonu merkez'de saat 06.37'de 4,5. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli ve afad son depremler listesi 12 şubat 2021 cuma günü kastamonu karamıkmolla'da meydana gelen depremin detaylarını gösterdi.

Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Aşağıda,kastamonu'da meydana gelen son deprem ile ilgili detaylara ulaşabilir gelen son dakika haberine göre sabah erken saatlerde kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kastamonu Kotu Haber Korkutan Deprem Son Dakika Aciklamasi Youtube
Kastamonu Kotu Haber Korkutan Deprem Son Dakika Aciklamasi Youtube from i.ytimg.com
Son dakika depremler listesi 12 şubat cuma günü kastamonu'da meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin ardından merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli ve afad son depremler listesi 12 şubat 2021 cuma günü kastamonu karamıkmolla'da meydana gelen depremin detaylarını gösterdi. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın son dakika açıklamasına göre; Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kastamonu son depremler ve türkiye'de gerçekleşen en güncel deprem bilgileri. Kastamonu merkezde bu sabah 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad verilerine göre merkez üssü.

Kastamonu merkezde meydana gelen deprem yerin 6.95 kilometre derinliğinde gerçekleşti. En son kastamonu deprem haberleri anında burada. Kastamonu i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, kastamonu merkez'de saat 06.37'de 4,5. Son dakika gelişmesine göre kastamonu'nun tosya ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli ve afad son depremler listesi 12 şubat 2021 cuma günü kastamonu karamıkmolla'da meydana gelen depremin detaylarını gösterdi. 12 şubat cuma afad ve kandilli deprem listesi! Kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, kastamonu merkez'de saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde ve 6. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, kastamonu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi.

13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak. Kastamonu'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki deprem kaç büyüklükte oldu, kastamonu'nun çevre illerinde deprem hissedildi mi, i̇zmir'de son depremler gibi araştırmalar.

Son Dakika Kastamonu Da Deprem Aninda Sasirtan Kacis Kamerada Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Son Dakika Kastamonu Da Deprem Aninda Sasirtan Kacis Kamerada Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Kastamonu ili ve çevresinde son 30 günde meydana gelen deprem bilgileri. Aşağıda,kastamonu'da meydana gelen son deprem ile ilgili detaylara ulaşabilir gelen son dakika haberine göre sabah erken saatlerde kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, saat 23:44'te katamonu. 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak. Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu. Kastamonu'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu merkezde meydana gelen deprem yerin 6.95 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Vali çakır, şu ana kadar.

Kandilli ve afad son depremler listesi 12 şubat 2021 cuma günü kastamonu karamıkmolla'da meydana gelen depremin detaylarını gösterdi.

19.04.2021 15:09 akut ile kastamonu belediyesi arasında iş birliği. 12 şubat cuma afad ve kandilli deprem listesi! Kastamonu merkezde meydana gelen deprem yerin 6.95 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kastamonu i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu. Haber merkezi 13 mayıs 2018, 14:00 son güncelleme: Afad'ın son dakika açıklamasına göre; Kastamonu'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu valisi avni çakır, sabah saatlerinde il genelinde hissedilen bir depremin meydana geldiğini söyledi. Kandilli ve afad son depremler listesi 12 şubat 2021 cuma günü kastamonu karamıkmolla'da meydana gelen depremin detaylarını gösterdi. En son kastamonu deprem haberleri anında burada. Kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, kastamonu merkez'de saat 06.37'de 4,5. Kastamonu'nun tosya ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kastamonu'da saat 0637'de 45 büyüklüğünde bir afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, kastamonu merkez'de saat 0637'de 4,5 son depremler. Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu.

Posting Komentar

0 Komentar